ESTABLISHED1997
ISO9001 CERTIFICATED
onderzoek, suggestie, commentaar en feedback

Dear Visitors:Kindly resend your email or cc to sales@xiamentungsten.com if emails back to you.Thank you for your attention!

Huis

molybdeen legering

Wat is een molybdeen?

Molybdeen legering, het Engels naam is molybdeen legering. Molybdeen legering matrix door toevoeging van andere elementen bestaan uit non-ferro legeringen, belangrijkste legeringselementen titaan, zirkonium, hafnium, wolfraam en zeldzame aardelementen.

Titaan, zirkonium, hafnium, molybdeen legering element niet alleen van vaste oplossing versterkend effect, het handhaven van lage legering taaiheid, maar vormen ook een stabiel carbide verspreid fase, verhoging van de treksterkte en de herkristallisatie temperatuur.

molybdeen legeringmolybdeen legeringmolybdeen legering

Molybdeen legering is de belangrijkste manier om de vaste oplossing versterken, neerslag versterking en werk verharding te versterken. Kan worden verkregen via de verwerking van kunststof molybdeen blad, strippen, buizen, staven, draad en profielen, maar ook de kracht te verbeteren en het verbeteren van de lage temperatuur taaiheid.

Wat zijn de kenmerken van molybdeen-legeringen?

Hoge-dichtheid, hoog smeltpunt, lage dampdruk, lage thermische uitzetting, verbeterde thermische sterkte, hardheid en corrosiebestendigheid.

Molybdeen legering , die heeft een aantal doen?

ZHM molybdeen legeringDoor legeren metalen molybdeen legeringen kunnen worden onderverdeeld in de volgende categorieën:

1 binaire molybdeen-legeringen

Binaire molybdeen legering wordt toegevoegd in een molybdeen legeringselementen molybdeen legering. Deze legeringen kunnen worden onderverdeeld in twee categorieën: één gebaseerd op wolfraam, rhenium molybdeenlegering legeringselementen. Dergelijke grote hoeveelheid legeringselementen legeringen, legeringen voornamelijk voor de hardheid en hittebestendigheid sterkte is goed; andere titaan, zirkonium, hafnium, molybdeen legering legeringselement, die wordt gekenmerkt door een kleine hoeveelheid molybdeen legeringen en zuivere tegenover een lichte stijging, hoofdzakelijk Mo-0.5Ti, Z-6, MHC types.

2 multicomponent molybdeen legering

Multicomponent molybdeen molybdeen legering is gebaseerd op het binaire systeem. Verdere verbetering van de prestaties van het toevoegen van een tweede legering of meer legeringen gevormd legering met superieure prestaties. Er zijn de volgende reeks:

a. Mo-Ti-Zr-C Serie

This class is in the Mo-0.5Ti alloys on the basis of a certain amount of zirconium and carbon to form, is the most mature and abroad use the largest class of outstanding molybdenum alloy, more common in sheet, strip, foil less in wire rods. Major brands are TZC and TZM two kinds.

b. Mo-Hf-Zr-O Series

Dergelijke legeringen zijn de Mo-Ti-Zr-C series legering verder te verbeteren op basis van legeringen, titanium en hafnium is gevormd ten behoeve van het onderzoek van de verhouding van de hoeveelheid hafnium en de vorming van verschillende ZHM, ZHM 4, ZHM6, ZHM7, ZHM8 verschillende kwaliteiten van deze legeringen is relatief goed, maar er was geen grootschalig gebruik in binnen- en buitenland en gerapporteerd.

c. Mo-W-Hf-C-serie en nu-Hf-Zr-C-serie

Het doel van deze legeringen is het substraat van de vaste oplossing het versterken effect groot aantal legeringen carbide dispersie versterking en sporenelementen samen een legering met goede algemene eigenschappen (sterkte, hoge hardheid, hoge temperatuur prestatie te overwonnen na gebruik kamertemperatuur broosheid) naar verluidt zijn er momenteel M25WH1, M25WH2, HWM25, M25WZH1 verschillende merken, maar niet volwassen.

ferromolybdeen legering3 Gedoteerde molybdeen

Gedoteerde molybdeen legeringen worden gebruikt nat of droog doping. Zuiver molybdeen bepaalde hoeveelheid kalium, silicium, aluminium elementen die de rekristallisatie temperatuur molybdeen kan maken is sterk verbeterd, zelfs na herkristallisatie goede vervormbaarheid. De molybdeen legering herkristallisatie temperatuurgegevens in binnen- en buitenland meldde de hoogste soort, het wordt niet alleen gebruikt tot 1800 walsdraad, maar ook in het blad, strippen, heeft ook een brede toepassing vooruitzichten.

In sommige militaire toepassingen kalium, silicium, aluminium, rhenium doteringseffect van vaste oplossing versterkende werking en integratie kan worden verkregen specifieke eisen van het product aan

4 zeldzame aarde molybdeen legering

In het ontwikkelingsproces molybdeen-legeringen, oxiden van zeldzame aarden door zijn stabiele chemische structuur en goede versterkend effect en lijkt ongewoon actief zeldzame aarden kan aanzienlijk worden verbeterd door toevoeging van molybdeen herkristallisatietemperatuur en thixotropiebevorderende prestaties en eenheden gebaseerd legeringen en multicomponent legeringen worden ook heel wat tests gedaan. volwassen zijn momenteel de volgende:

a. MLa en MIJN molybdeen legering
In pure molybdeen toevoeging van 1% tot 2% van La2O3 of Y2O3. De legering prestaties op hoge temperatuur, applicatie vooruitzicht

b. Mo-0.5Ti + Y molybdeen legering
In de single-element legeringen gebaseerd op het toevoegen van Y2O3 doen dispersie legeringen. Verwacht in blad, strippen, het verkrijgen van een positie op het gebied van

molybdenum alloyc. TZM, TZC, ZHM molybdeen legering
In TZM, TZM, TZM molybdeen legering door het toevoegen van zeldzame aarden werken, is op dit moment in onderzoek en ontwikkeling fase.

Type kan worden verbeterd door molybdeen legeringen worden onderverdeeld in de volgende categorieën: solide oplossing soort versterking legering legeringselementen, dispersie versterkte legeringen gedoteerd harden soort legering en geïntegreerd versterkte legeringen.

Welk doel heeft molybdeen legering?

Matrijzen voor thermische verwerking

Luchtvaart-, ruimtevaart- afdeling is vooral molybdeen het smeden van matrijzen en motoronderdelen voor hoge temperatuur. Hun toepassing materialen zijn vooral actief hardmetalen versterkte molybdeen, molybdeen en optionele elementen om de mechanische dispersie versterken versterkte molybdeen drie soorten van twee-fasen legeringen. Actieve metaalcarbiden versterkt molybdeen legering heeft een goede sterkte bij hoge temperatuur en een hoge thermische geleidbaarheid, die hoofdzakelijk wordt gebruikt voor de thermische verwerking schimmelvorming industrie. Vanwege de hoge molybdeen en lage thermische expansie, thermische geleidbaarheid en thermische schokbestendigheid als voorkeursmateriaal.

For molten metal processing

Cast aluminum plant met de verwerking van molybdeen tegengehouden thermisch kraken probleem, dat gewoonlijk bij de verwerking van materialen gevoelig voor thermisch kraken site via TZM legering (Ti - Zr - Mo) kern en de doorn (stang), maar ook het materiaal te voorkomen thermisch kraken fenomeen. En M HCL behulp TZM legering apparatuur zal ook de mogelijkheid van snelle stolling. Tungsten - molybdeen legering heeft dezelfde weerstand tegen corrosie, kan een aanzienlijke verlaging van de productiekosten. Nu worden ontwikkeld in de waaier pomp en leidingsysteem van de toepassing van gesmolten zink van Mo-25% W en Mo -30% W legeringen promoten.

Voor thermisch spuiten

molybdeen legeringBeschikbaarheid van molybdeen op de zuigerveer voor thermisch spuiten. De methode is molybdeen poeder en nikkel (Ni) en chroom (Cr) gebruikt wordt gemengd met een bindmiddel, en vervolgens het mengsel: een plasma gespoten op de zuiger.

De bekleding kan een mengsel van zuivere molybdeen of molybdeen legering poeder, zowel slijtvastheid en corrosiebestendigheid, en dus geschikt voor papiertoepassingen. Bovendien kan molybdeenpoeder worden gebruikt met verschillende hoeveelheden nikkel, chroom, borium en silicium poedermengsel tot een poeder mengsel van verschillende, maar het spuitpoeder vereist een goede vloeibaarheid, thermisch spuiten het gesproeidroogde poeder algemeen bolvormig of nabij bolvorm.

Daarnaast kan het gemengde poeder molybdeen en molybdeen legeringen worden gebruikt voor de plasmabrander in dichte verschillende kwaliteit, slijtvaster en corrosiebestendig pre-legeringspoeder.

Voor de chemische behandeling

Molybdeen glas smeltproces als elektrode materialen ook verhoging van de verwerkingscapaciteit van conventionele ovens. Aangezien molybdeen hoge temperatuur sterkte en thermische stabiliteit en is ontworpen voor hoge-temperatuur oven componentmaterialen.

Bijvoorbeeld, molybdeen en molybdeen legeringen en meer voor warm isostatisch persen (HIP): materialen, verwarmingselementen, de bus en de beugel; keramische armaturen in wijdverbreide gebruik en sinteren molybdeen molybdeen boot; elektronica-industrie de productie van oxide keramiek worden gebruikt bijna molybdeen carrier ontslagen.

Bovendien, dankzij de verenigbaarheid van molybdeen en heet gas en de sterkte bij hoge temperatuur en inschakelen in de ruimtevaart- en defensie-industrie en andere gebieden kunnen worden toegepast. Maar slechte weerstand tegen oxidatie van molybdeen waaier van toepassingen, maar het is onderhevig aan bepaalde beperkingen. Molybdeen wordt voornamelijk gebruikt voor hoge snelheid, goede prestaties van de raket en de actieve afsluiter en andere componenten materialen.

Als je interesse hebt in onze molybdeen of andere molybdeen legering producten, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: sales@chinatungsten.com & sales@xiamentungsten.com of per telefoon: 86 592 512 9696.

Adres: 3F, No.25 WH Rd., Xiamen Software Park Ⅱ, FJ 361008,China
Telefoon:+86-592-5129696,+86-592-5129595;Fax:+86-592-5129797;Email:sales@chinatungsten.com,sales@xiamentungsten.com
Gecertificeerd door MIIT:闽B2-20090025 闽ICP备06012101号-1
Copyright©1997 - 2016 ChinaTungsten Online All Rights Reserved   ISO 9001:2015